Известие

Collapse
No announcement yet.

как се сваля (без чупене) кора на врата на 164 ка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Е тя и мойта не искаше да се затвори с добро . Понатиснах я и стана месец влизам през дясната в очакване на по-добри метеорологични прогнози .

А иначе багажника ми се затваря като хладилник - с един пръст .
    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
      Е тя и мойта не искаше да се затвори с добро . Понатиснах я и стана месец влизам през дясната в очакване на по-добри метеорологични прогнози .

А иначе багажника ми се затваря като хладилник - с един пръст .
      Предупредил съм я мойта официално - ако ме изкенефи некой ден да вляза през багажника (което даже и на идея си немам как би могло да стане) - ще я дам за скрап директно. Ега ме разбере...
      Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

Абе бая сме топчести с тебе , нема да минем през канала за ските .
        Аз за скрап няма да я давам . Обещал съм и Викингско погребение - изкопавам и един трап 5х2м пълня го с дърва качвам я отгоре и паля .
        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
        Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
          Абе бая сме топчести с тебе , нема да минем през канала за ските .
          Аз за скрап няма да я давам . Обещал съм и Викингско погребение - изкопавам и един трап 5х2м пълня го с дърва качвам я отгоре и паля .
          Аз я плаша бе - иначи и аз за скрап нема да си дам бабичката...
          Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

Working...
          X